Lezing 'BEET' 6-11-2019

Op woensdag 6 november organiseert de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Nijmegen de lezing 'BEET'.
Een avond waarin onze nieuwe discipline 'Restauratieve Tandheelkunde' uitgelicht zal worden. 

Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven.

 
(klik op bovenstaande afbeelding voor de uitvergrote uitnodiging)

AANVULLENDE INFORMATIE:

Algemeen
Datum:       Woensdag 6 november
Locatie:       Hotel van der Valk Cuijk, Raamweg 10, 5431 NH Cuijk
Doelgroep:  Tandartsen en Orthodontisten 

KRT accreditatie
Deze lezing is geaccrediteerd door de KRT met 2 punten. Na afloop zullen deze punten door ons worden bijgeschreven in het register. In verband met deze accreditatie is het belangrijk dat elke deelnemende tandarts zich volledig inschrijft (incl. individueel BIG-registratienummer). Toekenning van KRT-punten zijn niet mogelijk zonder correct registratienummer. 

Annuleringsvoorwaarden
- U kunt alleen schriftelijk annuleren - niet telefonisch! Stuur een e-mail naar r.hanssen@pvpi.nl
- Annulering door de deelnemer is tot 2 weken vóór de thema avond zonder kosten mogelijk. Reeds betaald inschrijfgeld wordt gerestitueerd
- Bij annulering door de deelnemer tussen 2 weken en 2 (werk)dagen vóór aanvang van de thema avond bedragen de annuleringskosten € 20,-
- Bij annulering door de deelnemer op de 2 (werk)dagen voorafgaand aan de thema avond, op de dag zelf, of wanneer de deelnemer zonder afmelding niet verschijnt, is het volledige inschrijfgeld verschuldigd en wordt er geen restitutie verleend.
- Bij verhindering mag een vervanger van uw aanmelding gebruik maken. Wij verzoeken u deze naamswijziging zo tijdig mogelijk per e-mail (r.hanssen@pvpi.nl) door te geven.

Verhinderd? Of vragen?
Indien u vragen heeft, stuurt u dan graag een e-mail naar Rianne Hanssen, r.hanssen@pvpi.nl. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u in de toekomst op de hoogte blijven van onze activiteiten, vul dan het formulier op onze evenementen pagina in en ontvang onze digitale aankondigingen.
Of  like onze  Facebook of  Linked-in pagina.

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

Terug naar overzicht
Copyright Praktijk voor Parodontologie & Implantologie Created by LR Internet