Nieuwe parodontoloog PVPIN

Per september 2016 zal de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Nijmegen haar team van behandelaars versterken met een jonge en veelbelovende parodontoloog: Nicky Beukers. Graag stelt zij zich aan u voor.
 
Mijn tandheelkundige carrière is begonnen in 2010, toen ik afstudeerde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Vervolgens werkte ik in verschillende algemene tandartspraktijken, waaronder de Kliniek voor Mondzorg Eindhoven, Tandheelkundig Centrum Wilborts in Tilburg en Tandheelkundig Centrum Veghel. Mijn interesse in de parodontologie en implantologie bracht mij tot een stageperiode binnen de PVPI in Nijmegen. Uiteindelijk begon ik zelf aan de post-academische opleiding Parodontologie-Implantologie aan het ACTA, waar ik in juli 2016 afstudeerde. Tijdens de opleiding deed ik onderzoek naar de relatie tussen parodontitis en hart- en vaatziekten met een publicatie in de Journal of Epidemiology and Community Health 2016 als resultaat.
Nu is de tijd aangebroken te starten met het werk in de verwijspraktijk. Ik ben dan ook erg blij dat ik de kans heb gekregen zelf deel te gaan uitmaken van het fantastische team in Nijmegen.
 
Op dinsdag 29 november 2016 organiseert de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie een avond in het Van der Valk Hotel in Cuijk om persoonlijk kennis met  u te kunnen maken. Ik zal daarbij tevens een aantal hoogtepunten van mijn onderzoek aan u presenteren. Ik hoop u allen deze avond te mogen ontmoeten. Een uitnodiging hiervoor volgt spoedig.
 
Ik hoop op een prettige samenwerking en zo met plezier en succes de door u verwezen patiënten te kunnen behandelen.
 
Met collegiale groet, Nicky Beukers 

Terug naar overzicht
Copyright Praktijk voor Parodontologie & Implantologie Created by LR Internet