Lezing ' Tapas Implantologica'

Het eind van het jaar is in zicht en dit betekent dat het bijna tijd is voor de laatste lezing van de 'Thema avonden 2017' georganiseerd door de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Nijmegen/Horst. Deze laatste avond staat in het teken van de Implantologie. 

(klik op onderstaande afbeelding voor de uitvergrote uitnodiging)

AANVULLENDE INFORMATIE:

Algemeen
Datum:       Dinsdag 14 november IMPLANTOLOGIE
Locatie:       Hotel van der Valk Cuijk, Raamweg 10, 5431 NH Cuijk
Doelgroep:  Tandartsen en mondhygiënisten 

KRT/KRM accreditatie
Deze lezing is geaccrediteerd door de KRT en KRM met 2 punten. Na afloop zullen deze punten door ons worden bijgeschreven in het register. In verband met deze accreditatie is het belangrijk dat elke deelnemende tandarts /mondhygiënist zich volledig inschrijft (incl. individueel BIG/KRM-registratienummer). Toekenning van KRT/KRM-punten zijn niet mogelijk zonder correct registratienummer. 

Annuleringsvoorwaarden
- U kunt alleen schriftelijk annuleren – niet telefonisch! Stuur een e-mail naar r.hanssen@pvpi.nl
- Annulering door de deelnemer is tot 2 weken vóór de thema avond zonder kosten mogelijk. Reeds betaald inschrijfgeld wordt gerestitueerd
- Bij annulering door de deelnemer tussen 2 weken en 2 (werk)dagen vóór aanvang van de thema avond bedragen de annuleringskosten € 20,-
- Bij annulering door de deelnemer op de 2 (werk)dagen voorafgaand aan de thema avond, op de dag zelf, of wanneer de deelnemer zonder afmelding niet verschijnt, is het volledige inschrijfgeld verschuldigd en wordt er geen restitutie verleend.
- Bij verhindering mag een vervanger van uw aanmelding gebruik maken. Wij verzoeken u deze naamswijziging zo tijdig mogelijk per e-mail (r.hanssen@pvpi.nl) door te geven.

Verhinderd? Of vragen?
Indien u vragen heeft, stuurt u dan graag een e-mail naar Rianne Hanssen, r.hanssen@pvpi.nl. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u in de toekomst op de hoogte blijven van onze activiteiten, vul dan het formulier op onze evenementen pagina in en ontvang onze digitale aankondigingen.
Of  like onze  Facebook of  Linked-in pagina.

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

Terug naar overzicht
Copyright Praktijk voor Parodontologie & Implantologie Created by LR Internet