Banner

University meets practice - 20 mei

Op vrijdag 20 mei 2016 organiseert de PvPI een uniek congres in de Evenementenhal in Venray. Vanuit elk vakgebied, vertegenwoordigd in onze praktijk, wordt door een vooraanstaand wetenschapper samen met een lid van het behandelteam een pakkend thema belicht. In een unieke formule wordt de kennis van vandaag gebundeld. 

Met afgevaardigden van alle Nederlandse faculteiten en de Universiteit van Gent is het hele spectrum aan kennis en ervaring op de been gebracht om er een prachtige en leerzame dag van te maken.
Mis het niet en schrijf u via onderstaande button in voor dit congres!AANVULLENDE INFORMATIE:

Algemeen
Datum:         Vrijdag 20 mei 2016
Locatie:        Evenementenhal Venray, De Voorde 30, 5807 EZ Venray
Doelgroep:   Tandartsen algemeen practici en mondhygiënisten 


Congresfee ná 20 april 2016           
- Tandarts: € 300,00
- Mondhygiënist: € 250,00
- (Preventie)Assistent: € 200,00
- Student: € 60,00
- Tandtechnici/-prothetici: € 250,00                
De vermelde bedragen zijn incl. BTW, pauzeconsumpties, lunch en borrel.

Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. Schrijft u zich snel in, want we verwachten veel interesse. Na uw inschrijving ontvangt u automatisch een bevestiging. Ongeveer twee weken voorafgaand aan het congres ontvangt u verdere informatie.

KRT/KRM accreditatie
Deelname aan het congres levert u 5 geaccrediteerde KRT/KRM punten op. Deze punten worden automatisch bijgeschreven in het register. In verband met deze accreditatie is het belangrijk dat elke tandarts / mondhygiënist zich apart en volledig inschrijft (incl. BIG/KRM-registratienummer). Toekenning van KRT/KRM-punten zijn niet mogelijk zonder correct registratienummer. 


Verhinderd?
Alleen schriftelijke annuleringen worden geaccepteerd. Bij annulering tot 2 weken voor het lustrumcongres, brengen wij € 50,- administratiekosten in rekening. Daarna bent u het volledige registratiebedrag verschuldigd. U kunt dan nog wel een collega in uw plaats laten deelnemen, neemt u hiervoor contact met ons op.

Heeft u nog vragen, stuur een e-mail naar e.lammers@pvpi.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wilt u in de toekomst op de hoogte blijven van onze activiteiten, vul dan het formulier op onze evenementen pagina in en ontvang onze digitale aankondigingen.
Of  like onze  Facebook of  Linked-in pagina.

Inschrijving voor dit evenement is niet meer mogelijk!

Terug naar overzicht
Copyright Praktijk voor Parodontologie & Implantologie Created by LR Internet