Banner

Lezing 'Hartekreet' - 29 november

Helaas zitten we vol! U kunt zich niet meer aanmelden voor deze lezing.

De Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Nijmegen-Horst nodigt u uit om op dinsdag 29 november kennis te maken met onze nieuwe collega parodontoloog; Nicky Beukers. Tijdens deze avond zal Nicky de resultaten van haar onderzoek 'De epidemiologische relatie tussen parodontitis en hart- en vaatziekten' met u delen. Daarnaast zal dr. Braim Rahel, cardioloog in het VieCurie Medisch Centrum, inzicht geven in de wereld van hart- en vaatziekten.

Toegang voor deze avond is gratis, graag vragen wij u zich onderaan deze pagina hiervoor in te schrijven. 

(klik op de afbeelding voor de volledige uitnodiging)

AANVULLENDE INFORMATIE:

Algemeen
Datum:         Dinsdag 29 november 2016
Locatie:        Ebben Inspyrium, Beerseweg 45, 5431 LB, Cuijk
Doelgroep:  Tandartsen en mondhygiënisten 

KRT/KRM accreditatie
Deze lezing is geaccrediteerd met 2 KRT/KRM punten. Na afloop zullen deze punten door ons worden bijgeschreven in het register. In verband met deze accreditatie is het belangrijk dat elke deelnemende tandarts /mondhygiënist zich volledig inschrijft (incl. individueel BIG/KRM-registratienummer). Toekenning van KRT/KRM-punten zijn niet mogelijk zonder correct registratienummer. 

Verhinderd? Of vragen?
Indien u verhinderd bent of vragen heeft, stuurt u dan graag een e-mail naar Emilie Lammers, e.lammers@pvpi.nl. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u in de toekomst op de hoogte blijven van onze activiteiten, vul dan het formulier op onze evenementen pagina in en ontvang onze digitale aankondigingen.
Of  like onze  Facebook of  Linked-in pagina.

Terug naar overzicht
Copyright Praktijk voor Parodontologie & Implantologie Created by LR Internet