Banner

Thema: ENDODONTOLOGIE - 20 maart

In 2017 organiseert de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Nijmegen/Horst vier geaccrediteerde thema avonden in Hotel van der Valk in Cuijk. Iedere avond heeft een eigen thema; Parodontologie, Implantologie, of de samenwerking met de Praktijk voor Endodontologie en de Praktijk voor Gnathologie. Onderaan deze pagina kunt u zich voor één of meerdere avonden inschrijven.

(klik op de afbeelding voor de uitvergrote uitnodiging)

AANVULLENDE INFORMATIE:

Algemeen
Datum:       - Maandag 20 maart ENDODONTOLOGIE
                    - Donderdag 11 mei PARODONTOLOGIE
                    - Woensdag 20 september GNATHOLOGIE EN PROTHETIEK
                    - Dinsdag 14 november IMPLANTOLOGIE
Locatie:        Hotel van der Valk Cuijk, Raamweg 10, 5431 NH Cuijk
Doelgroep:   Tandartsen en mondhygiënisten 

KRT/KRM accreditatie
Alle lezingen zijn door de KRT en KRM goedgekeurd. Iedere avond is geaccrediteerd met 2 punten. Na afloop zullen deze punten door ons worden bijgeschreven in het register. In verband met deze accreditatie is het belangrijk dat elke deelnemende tandarts /mondhygiënist zich volledig inschrijft (incl. individueel BIG/KRM-registratienummer). Toekenning van KRT/KRM-punten zijn niet mogelijk zonder correct registratienummer. 

Annuleringsvoorwaarden
- U kunt alleen schriftelijk annuleren – niet telefonisch! Stuur een e-mail naar r.hanssen@pvpi.nl
- Annulering door de deelnemer is tot 2 weken vóór de thema avond zonder kosten mogelijk. Reeds betaald inschrijfgeld wordt gerestitueerd
- Bij annulering door de deelnemer tussen 2 weken en 2 (werk)dagen vóór aanvang van de thema avond bedragen de annuleringskosten € 20,-
- Bij annulering door de deelnemer op de 2 (werk)dagen voorafgaand aan de thema avond, op de dag zelf, of wanneer de deelnemer zonder afmelding niet verschijnt, is het volledige inschrijfgeld verschuldigd en wordt er geen restitutie verleend.
- Bij verhindering mag een vervanger van uw aanmelding gebruik maken. Wij verzoeken u deze naamswijziging zo tijdig mogelijk per e-mail (r.hanssen@pvpi.nl) door te geven.

Verhinderd? Of vragen?
Indien u vragen heeft, stuurt u dan graag een e-mail naar Rianne Hanssen, r.hanssen@pvpi.nl. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u in de toekomst op de hoogte blijven van onze activiteiten, vul dan het formulier op onze evenementen pagina in en ontvang onze digitale aankondigingen.
Of  like onze  Facebook of  Linked-in pagina.

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

Terug naar overzicht
Copyright Praktijk voor Parodontologie & Implantologie Created by LR Internet