Banner

Lezing Live Chirurgie Horst - 09 december

Op 9 december 2015 organiseert de Praktijk voor Parodontologie Implantologie Horst een klinische avond met als thema ‘Extraheren met het restauratieve vervolg in gedachte’. Wij nodigen voor deze avond onze verwijzend tandartsen in de regio Horst uit deze avond bij te wonen.
Schrijf u in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

  

ALGEMENE INFORMATIE:

Datum en locatie:
Woensdag 9 december 2015 op onze praktijk in Horst. Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Horst, Gasthuisstraat 89, 5961 GA Horst.

Inschrijven:
Deelname is uitsluitend mogelijk na online inschrijving via onze website. Schrijf u tijdig in, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen. Deelnemers ontvangen de factuur voor deelname bij de bevestiging van inschrijving, als bijlage bij de bevestigingsmail. De aanmelding is pas definitief na het overmaken van de deelnamekosten.

Deelnemers die niet meer geplaatst kunnen worden ontvangen bericht.

Accreditatie:
Deze lezing is door het KRT geaccrediteerd met 3 punten voor alle tandartsen. De punten worden na afloop automatisch bijgeschreven in het register. Hiervoor hebben wij uw BIG nummer nodig. U kunt dit opgeven bij aanmelding.

Verhinderd?
Indien u zich heeft ingeschreven, maar onverhoopt toch verhinderd bent verzoeken wij u zich hiervoor schriftelijk af te melden via email: r.hanssen@pvpi.nl. Vervanging van een deelnemer is uiteraard altijd mogelijk.

Informatie:
Wenst u nadere informatie over deze avond, dan kunt u contact opnemen met Rianne Hanssen, namens de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Horst.
T: 077-7600099  E: r.hanssen@pvpi.nl

Wilt u in de toekomst op de hoogte blijven van onze activiteiten, vul dan het formulier op onze evenementen pagina in en ontvang onze digitale aankondigingen.

Of  like onze Facebook of Linked-in pagina.

Inschrijven voor de live chirurgie is niet meer mogelijk!

Terug naar overzicht
Copyright Praktijk voor Parodontologie & Implantologie Created by LR Internet