Medewerkers

Nijmegen
Horst

Prof. Dr. M.F. Timmerman

Parodontoloog-Implantoloog
Erkend NVvP / NVOI

Prof. Dr. M.F. Timmerman

Als tandarts (1984, Universiteit Amsterdam) combineerde Mark ruim 20 jaar algemene praktijk en Paro Praktijk Utrecht met werk als universitair docent bij de afdeling Parodontologie op Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Naast zijn promotie leverde hij een bijdrage aan vele onderzoeken en de inhoud van de opleiding parodontologie.

In 2008 kwam hij naar Nijmegen waar hij sinds 2011 deel uitmaakt van de maatschap. Naast de patiëntenzorg is hij verantwoordelijk voor het personeel en de wetenschappelijke toetsing van het praktijkbeleid. Mark is werkzaam in de praktijk in Nijmegen en Horst.
Naast zijn werkzaamheden voor de praktijk is hij ook als docent werkzaam bij de vakgroep Parodontologie en Implantologie van de afdeling Tandheelkunde van het Radboud UMC te Nijmegen. Per 1 december 2022 is Mark benoemd tot bijzonder hoogleraar Parodontologie aan het Radboudumc/ de Radboud Univerciteit.

Mark is erkend parodontoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) en erkend implantoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI).

BIG registratie Dr. M.F. Timmerman: 69024297302

Ga terug naar overzicht
Copyright Praktijk voor Parodontologie & Implantologie Created by LR Internet