Banner

Lezing Live Surgery - 20 mei

Op 20 mei 2015 organiseert de Praktijk voor Parodontologie Implantologie Nijmegen/Horst een nieuwe lezing met LIVE SURGERY in Bioscoop Theater LUX te Nijmegen. Het thema dit jaar is Parodontale Chirurgie. Schrijf u in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

   

ALGEMENE INFORMATIE:

Datum en locatie: 
Woensdag 20 mei 2015 in Bioscoop LUX, beneden foyer, Mariënburg 38-39 in Nijmegen.
Parkeren: Na 18.00u kost het parkeren in een aantal garages in Nijmegen slechts €0,50 per uur. Parkeergarage 'Passage Mariënburg' ligt vlak bij Bioscoop LUX, anders parkeergarage 'Eiermarkt'.

Inschrijven: 
Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging. Het deelnemerscertificaat ontvangt u na afloop van de lezing.

Accreditatie:
Bij het KRM geregistreerde mondhygiënisten ontvangen 2 KRM punten voor het bijwonen van deze avond. De punten worden automatisch bijgeschreven in het register. Hiervoor hebben wij uw KRM of BIG nummer nodig. U kunt dit opgeven bij aanmelding.

Verhinderd?
Annulering dient uitsluitend schriftelijk te gebeuren. Bij annulering t/m 6 mei 2015 wordt een bedrag van € 10,00 per persoon aan administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na 6 mei 2015 kunnen wij geen restitutie verlenen. Vervanging van een deelnemer is uiteraard altijd mogelijk.

Informatie:
Wenst u nadere informatie over deze avond, dan kunt u contact opnemen met Emilie Lammers, namens de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Nijmegen. 
T: 024–3602401  E: e.lammers@pvpi.nl
Wilt u in de toekomst op de hoogte blijven van onze activiteiten, vul dan het formulier op onze evenementen pagina in en ontvang onze digitale aankondigingen.
Of  like onze  Facebook of  Linked-in pagina.

Deelname aan deze lezing is niet meer mogelijk!

Terug naar overzicht
Copyright Praktijk voor Parodontologie & Implantologie Created by LR Internet