Banner

Lezing 'Nieuwe wegen in de oude kunst' - 14 oktober

Op 14 oktober 2015 organiseert de Praktijk voor Parodontologie Implantologie Nijmegen een lezing in Hampshire Landgoedhotel 'Holthurnsche Hof' in Berg en Dal. Het thema van deze lezing is prothetiek. Wij nodigen onze verwijzend tandartsen en tandtechniekers in de regio Nijmegen uit deze avond bij te wonen. Schrijf u in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

 

ALGEMENE INFORMATIE:

Datum en locatie: 
Woensdag 14 oktober 2015 in Hampshire Landgoedhotel 'Holthurnsche Hof', Zevenheuvelenweg 48A in Berg en Dal. 

Inschrijven: 
Deelname is uitsluitend mogelijk na online inschrijving via onze website. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging. Het deelnemerscertificaat ontvangt u na afloop van de lezing.

Accreditatie:
 
Deze lezing is door het KRT geaccrediteerd met 2 punten voor alle tandartsen. De punten worden na afloop automatisch bijgeschreven in het register. Hiervoor hebben wij uw BIG nummer nodig. U kunt dit opgeven bij aanmelding.
Voor tandtechnici is de lezing geaccrediteerd met een klasse 2 activiteit. Alle aanwezige tantechnici zullen na afloop doorgegeven worden aan het KTT.

Verhinderd?
Indien u zich heeft ingeschreven, maar onverhoopt toch verhinderd bent verzoeken wij u zich hiervoor schriftelijk af te melden via email: e.lammers@pvpi.nl. Vervanging van een deelnemer is uiteraard altijd mogelijk.

Informatie:
Wenst u nadere informatie over deze avond, dan kunt u contact opnemen met Emilie Lammers, namens de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Nijmegen. 
T: 024–3602401  E: e.lammers@pvpi.nl
Wilt u in de toekomst op de hoogte blijven van onze activiteiten, vul dan het formulier op onze evenementen pagina in en ontvang onze digitale aankondigingen.
Of  like onze  Facebook of  Linked-in pagina.

U kunt zich niet meer aanmelden voor dit evenement

Terug naar overzicht
Copyright Praktijk voor Parodontologie & Implantologie Created by LR Internet